OLDTIMER HUREN VOOR EEN BRUILOFT

Oldtimer huren voor een bruiloft

Oldtimer huren voor een bruiloft

Blog Article

slip
Op zoek naar een trouwauto en ben je een liefhebber van retro? Misschien heb je zelfs een bruiloft helemaal in vintage thema of heb je gekozen voor een typische jaren 50 of 60 stijl. Een auto die daar heel goed bij dit thema past, is een klassieker. Zelfs bij bruiloft met een wat moderner thema is huren van een oldtimer een heel goede keuze. Want wie wil er nu niet in stijl aankomen op z’n eigen trouwerij?

Waarom trouwen in een oldtimer?

Een klassieke auto is net dat puntje op de i in het woord bruiloft. Een unieke ervaring voor bruid en bruidegom, maar zeker ook voor anderen die het geluk hebben om die dag met het paar op te mogen trekken. Heb je wel eens opgelet hoe de omgeving reageert als er een blinkende oldtimer voorbij komt rijden?

Een klassieker voor een stijlvolle entree

Een klassieke auto’s, zoals bijvoorbeeld het iconische Volkswagen T1 busje, de VW Kever of een echte Amerikaanse GMC pick-up truck - die we wel kennen van film en tv - trekken zeker de aandacht.Een oldtimer heeft een bepaalde aantrekkingskracht op mensen. Het verhaal achter de auto, de glimmende chromen onderdelen, het tijdloze ontwerp. Zelfs mensen die normaal niet zo heel veel met auto’s hebben kunnen genieten van een echte oldtimer.Een klassieker blijft mooi om te zien. Zeker wanneer de auto - net zoals de oldtimers die wij verhuren - in perfecte staat is. Kun je jezelf al inbeelden wat de reactie van de gasten is wanneer je op de bruiloft arriveert in een prachtige oldtimer?

Een oldtimer maakt de tongen los

Voor veel mensen brengt het zien en rijden in een echte oldtimer allerlei herinneringen naar boven. Ze krijgen lichtelijk heimwee naar vroeger. Naar de tijd dat ze zelf nog jong waren, de tijd dat ze misschien zelf zijn getrouwd of naar auto’s die ze zelf in het verleden in hun bezit hadden. Maar ook op jongere generaties hebben deze stijliconen aantrekkingskracht.Van een ding kun je zeker zijn. Wanneer je in een stijlvolle retro auto aankomt op je bruiloft, dan zal daar nog lang over zal worden gepraat. Je trouwt als het goed is maar één keer in je leven, dus waarom zou je niet alles uit de kast halen en een oldtimer huren en zo zorgen voor een perfecte trouwdag?

Something old...
Je hebt vast wel eens gehoord van het gezegde “Something old, something new, something borrowed, something blue”? De gedachte achter dit gezegde is dat het oude voorwerp staat voor het leven dat de bruid achter zich laat, het nieuwe staat voor het leven dat gaat beginnen. Het geleende staat voor vrienden en familie en de kleur blauw staat voor trouw en zuiverheid. Een prachtig gezegde natuurlijk.Een ding weet je zeker. Wanneer je bij ons een blauwe VW T1 Samba Sunroof Deluxe oldtimer huurt voor een bruiloft, dan kun je in ieder geval iets ouds, iets geleends en iets blauws meteen al afvinken.

Trouwauto huren zonder chauffeur

Bij ons kun je een oldtimer huren zonder chauffeur. Dat maakt het een trouwauto huren meteen goedkoper, want trouwen kost natuurlijk al genoeg geld. Het is ook nog eens een mooie gelegenheid om een familielid of goede vriend(in) te vragen om jullie op de grote dag rond te rijden. Zo geef je een liefhebber van klassieke auto’s de kans om op jullie bruiloft een keer in een oldtimer rond te rijden. Een echte belevenis.

Oldtimer voor perfecte trouwfoto’s

Een belangrijke reden om een klassieke auto te huren voor een bruiloft zijn de unieke fotomomenten die dit soort auto’s opleveren. Oldtimers zijn enorm fotogeniek en een goede fotograaf zet de uitstraling van deze auto’s graag in om de perfecte trouwfoto te kunnen maken.Het is gebruikelijk dat bruid en bruidegom een speciale plek bezoeken voor het maken van de trouwreportage. Een oldtimer is de perfecte figurant op de trouwfoto’s. Een klassieker doet het namelijk goed op trouwfoto’s zonder de aandacht bij het bruidspaar weg te trekken.Trouwens, wanneer je een oldtimer huurt voor een bruiloft, hoeft dat natuurlijk niet alleen voor de aankomst van de bruid en haar vader of het toekomstige echtpaar te zijn. Wanneer je een retro Volkswagenbusje huurt biedt deze plaats aan acht personen. Ideaal dus om de bruidsmeisjes of andere speciale gasten in stijl naar de trouwerij te brengen.

Report this page